Cristiano Ronaldo poslao jasnu poruku Messiju i Barçi

'Vjerujem da smo spremni za pobjedu na Nou Campu' rekao je Cristiano Ronaldo nakon utakmice protiv Deportiva, iako se našao u rezultatskom zaostatku nakon 16. minuta utakmice.

1.10.2012.
11:24
VOYO logo

Glavna tema konferencije za novinare nakon utakmice, na kojoj se umjesto Josea Mourinha pojavio njegov pomoćnik Aitor Karanka, nije bila pobjeda već povratak Brazilca Kake na travnjak.

Naime, nekad najbolji nogometaš svijeta ušao je u igru na poluvremenu utakmice umjesto Mesuta Özila, koji je ponovno odigrao blijedo. Kaka je bio vrlo aktivan, te je u 84. minuti iznudio jedanaesterac koji je kasnije u pogodak za konačnih 5:1 pretvorio Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napredak Kake je vidljiv. Mi smo mu prvi rekli da će igrati ove sezone ukoliko ostane s nama i nakon zatvaranja tržišta. To je ono što smo htjeli i imali proteklih nekoliko sezona", rekao je Karanka koji je potom objasnio rotaciju u momčadi u odnosu na prošlo kolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo da od prve minute igraju samo najspremniji igrači u tom trenutku i to smo ovoga puta napravili. Smatrali smo ispravnim odmoriti Xabija Alonsa od prve minute, baš kao i Arbelou i Karima Benzemu. Pokazalo se to dobrim potezom", veli Karanka.

Pred Realom je veliki tjedan u kojem najprije gostuje kod Ajaxa u sklopu 2. kola Lige prvaka, a potom na Nou Campu kod još uvijek stopostotne Barcelone. Strijelac hat-tricka Cristiano Ronaldo uvjeren je da mogu uzeti šest bodova u narednih sedam dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo da nismo u najboljoj mogućoj formi i da je Barcelona vrlo opasna u ovome trenutku. No, vjerujem da smo spremni za pobjedu na Nou Campu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo