Ronaldo se ozlijedio, a protivnik tvrdi: Real prodaje najboljeg igrača!

Loše je za Real završila prva utakmica španjolskog Superkupa s Atleticom na Santiago Bernabeu. Osim što su realovci u zadnjim minutama primili gol za 1:1, ozlijedio im se Ronaldo, a trener Atletica još im je dodao soli na ranu na presici nakon utakmice.

Blistao je Diego Simeone nakon utakmice, jer čini se da i nakon što su mu pokupovali ponajbolje igrače, Atletico izgleda moćno i gotovo neprobojno. Uostalom, najskuplja momčad svijeta im nije uspjela zapucati u okvir gola u prvih 45 minuta.

“Ovo je novi dokaz da za moje igrače nema izgubljene situacije. Utakmica se odvijala točno onako kako smo mi htjeli, a ne kako je htio protivnik. Gol je na kraju došao kao nagrada i sada imamo oko 50 posto šansi za osvajanje Superkupa u uzvratu”, rekao je Simeone i dodao sol na ranu Realu.

“Najbolji igrač Reala je Di Maria“.

//www.dailymotion.com/embed/video/x243brt

Zaboljelo je to trenera domaćih Carla Ancelottija jer je sjajni Argentinac već mjesecima u izlogu za prodaju, a protiv Atletica nije ni počeo u prvoj momčadi, već je zamijenio našeg Luku Modrića dvaedesetak minuta prije kraja utakmice.

“Di Maria je sjajan igrač, ali gospodin Simeone je očito zaboravio na Ronalda i Balea“, odgvoorio mu je odmah Ancelotti.

A upravo je Ronaldo morao napustiti igru već na poluvremenu zbog nove ozljede. Zasad se još ne zna koliko je teška, a ponešto je novinarima otkrio trener Reala.

“Ronaldo se požalio na bol u tetivi i tek će pregled pokazati koliko je to ozbiljno”, rekao je Ancelotti i priznao:

“Realno, Atletico je sada u maloj prednosti”.

Povratak na Net.hr