Čarobni Ronaldo otkrio razlog svoje fantastične forme

Fantastični 28-godišnji portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo, inače zvijezda madridskog Reala, ovih je dana pravi junak svoje domovine.

S četiri pogotka u dvije dokvalifikacijske utakmice protiv Švedske odveo je Portugal na Svjetsko prvenstvo, a posebno je upečatljiva ostala predstava u uzvratu u Solni gdje je zabio hat-trick za slavlje 3:2.

Inače, Cristiano Ronaldo je time došao do 47. pogotka u karijeru za reprezentaciju, te su sada on i Pedro Pauleta izjednačeni na vrhu ljestvice najboljih strijelaca Portugala svih vremena. Dakako, samo je pitanje trenutka kada će Ronaldo ostati sam na vrhu.

“Drago mi je zbog svih. Moje obitelji, suigrača, svih Portugalaca. Na Svjetskom prvenstvu smo i to je veliki rezultat. Sada idemo u Brazil ostaviti još dublji trag, imamo velike mogućnosti”, rekao je Ronaldo, koji se potom okrenuo svojim senzacionalnim partijama u posljednje vrijeme:

“Pripremio sam se za ovu sezonu sjajno kao i svaki put. U svaku novu ulazim da mi bude najbolja dosad, ali s obzirom na broj pogodaka i same igre, moguće je da trenutačno igram najbolji nogomet u životu. Ali, ponavljam, ovo je moj posao i stalno se trudim biti najbolji. Pomoći klubu i reprezentaciji, pomoći suigračima i biti što je bolji moguće na travnjaku.”

//rutube.ru/video/embed/6669048

Ronaldo je za kraj dodao:

“Znate da ne pričam o Zlatnoj lopti, pa neću niti sad. Mogu samo ponoviti, osjećam se sjajno, igram sjajno i nižem uspjehe. Zadovoljan sam dok god uspjeha imaju moj klub i reprezentacija.”

Povratak na Net.hr