RONALDO OPTUŽEN DA JE GAY: / "Stalno putuje u Maroko da bi se mazio s prijateljem"

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Francuska televizija bi se mogla naći u problemima nakon što je u emisiji voditeljice Estelle Denis sugerirano kako je ponajbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo homoseksualac.

4.12.2015.
11:39
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Prije nekoliko je dana španjolski El Confidencial pisao o tome kako Ronaldo vrlo često nakon treninga putuje u Maroko privatnim zrakoplovom kako bi se družio s Badrom Harijem, bivšim K-1 prvakom. Spomenuti je dnevnik sugerirao i kako u Real Madridu vlada zabrinutost jer česta putovanja navodno utječu i na Ronaldovu formu.

Image
REALOVCI SE BRINU: /

Zašto Ronaldo svako malo ide u Maroko?

Image
REALOVCI SE BRINU: /

Zašto Ronaldo svako malo ide u Maroko?

Bio na plastičnoj operaciji?

Na tu su se temu nadovezali i u emisiji poznate voditeljice Estelle Denis, a jedan od gostiju, sportski novinar Daniel Riolo, u jednom je trenutku ispalio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ronaldo tri ili četiri puta tjedno putuje avionom u Maroko svome prijatelju kako bi se mazio s njim. Jasno je da će to utjecati na njegove igre."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riola su na ovakav komentar vjerojatno potaknule prilično intimne fotografije koje su na društvenim mrežama objavljivali Hari i Ronaldo, ali zbog izjave da se dvojica sportaša maze, televiziji bi se lako mogli obratiti njihovi odvjetnici s tužbom. Osim toga, u emisiji je izrečeno i kako se Ronaldo podvrgnuo plastičnoj operaciji nosa što je također tvrdnja koja bi mogla izazvati reakciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo