PRODULJIO UGOVOR

RONALDO NE RAZMIŠLJA O UMIROVLJENJU U REALU: ‘Igrat ću još deset godina, vidjet ćemo što će biti’

Ponajbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo u ponedjeljak je i službeno produljio ugovor s real Madridom do 2021. godine.

Ronaldo je u Realu od 2009. godine kada je došao iz Manchester Uniteda uz tada rekordnu odštetu od 94 milijuna eura. Otada je u 360 utakmica postigao 371 pogodak i ušao u legendu kluba sa Santiago Bernabeua.

VJEROVALI ILI NE: Ronaldo je produljio s Real Madridom, a to najviše veseli navijače Barcelone

‘Godina iz snova’

“Produljenje ugovora s Realom za mene je ispunjenje sna. Ovo je poseban dan, želim nastaviti ispisivati povijest u najboljem klubu na svijetu. S Realom sam osvojio Ligu prvaka, s reprezentacijom Portugala europski naslov, produljio sam ugovor za još pet godina. Ovo je godina iz snova”, naglasio je Ronaldo nakon što je i formalno stavio potpis na novi ugovor.

Budući da će u veljači napuniti 32 godine, a da mu novi ugovor traje do 2021., mnogi su zaključili da će se umiroviti u Realovom dresu. Međutim…

“Vidjet ćemo, nikad se ne zna. Sretan sam ovdje, ovo nije moj posljednji ugovor. Preda mnom je još dug put, još deset igračkih godina i želim nastaviti napredovati”, iznenadio je Ronaldo odgovorom.

‘Brojka od 500 golova je dostižna’

Iako je ove sezone bio strijelac samo u tri od osam utakmica koje je odigrao u španjolskom prvenstvu, Ronaldo nije previše zabrinut.

“Netko tko je naviknut zabijati golove, može biti pogođen kad ga ne ide. To je dio života. Ali, današnji dan je previše poseban da bismo pričali o tome. Nikad nisam mislio da ću srušiti Raulov rekord. No, sada mislim da je brojka od 500 golova za Real dostižna iako mi to nije opsesija.”

Za kraj je stiglo i pitanje očekuje li da će ove godine osvojito svoju četvrtu Zlatnu loptu.

“Osvojio sam Ligu prvaka, Euro, odigrao neke spektakularne utakmice. Ovo je godina iz snova, ali glasovi ne ovise o meni”, zaključio je Ronaldo.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr