RONALDO NAPAO NOVINARE: / Megazvijezda Reala više nema živaca! Na svojoj je koži to osjetio i Modrić

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Ronaldo je sinoć, nakon Realova demoliranja APOEL-a u Nicosiji, poludio na novinare nakon susreta u mix zoni.

22.11.2017.
10:42
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Najbolji nogometaš svijeta u 2017. godini ne briljira u La Ligi. Ronaldo je u prvenstvu do sada postigao samo jedan pogodak u osam odigranih susreta u kojima je nastupio. U Ligi prvaka situacija je drugačija.

Tu je Portugalac raspucan (zabio osam golova u pet dosadašnjih susreta), razigran, a čak i dodaje u izglednim situacijama za gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nakon utakmice između APOEL-a i Reala u Nicosiji nije htio dati izjavu novinarima u mix zoni, javlja Marca. Nakratko se zaustavio i poručio predstavnicima medija:

"Kažem jedno, a vi napišete nešto sasvim drugo. Pa zašto me onda išta pitate?! Ma, neću ništa pričati", kazao je novinarima Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo se odnosilo na u medijima objavljene Ronaldove izjave povodom Realova lošeg ulaska u sezonu u Primeri. Ronaldo je to objasnio time što je prodajom Jamesa, Pepea i Danila, Real ove sezone daleko manje iskusan nego prošle, kada je suvereno osvojio španjolski, europski i svjetski naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LUKA MODRIĆ ZABIO GOLČINU APOEL-U I SRUŠIO SRNIN REKORD: Real uništio Ciprane

Ronaldov komentar u medijima je prikazan kao njegova kritika suigrača, a kapetan Sergio Ramos javno je odgovorio Portugalcu da se ne slaže s njim i kako je uvjeren da je Real ove sezone jači nego prošle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski su novinari ovakvu Ramosovu reakciju protumačili kao otvoreni sukob vođe momčadi i njene najveće zvijezde. Također, prije dva dana nakon remija s Atleticom Ronaldo je verbalno napao trenera Zinedinea Zidanea, ali i neke od svojih suigrača među kojima je i Luka Modrić.

RONALDO BIJESNIO NAKON PORAZA, BOCNUO I MODRIĆA: ‘Ne dodajete mi loptu dovoljno’

“Ja dajem sve na terenu i zadnji sam igrač kojega treba kriviti za ovo. Ne dodajete mi loptu dovoljno”, rekao je navodno Ronaldu Iscu, Modriću i Asensiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo Zidaneu, pak, zamjera što nije ove sezone doveo prave zamjene, nego se oslonio na mlade igrače. Ronaldo je ljutit i zbog vlastitih i momčadskih loših igrača u Primeri, gdje Real nakon 12 kola zaostaje čak deset bodova za Barcelonom, pa je samo čekao dolazak u LP kako bi iskalio bijes na novinarima.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo