JEDNA OD NAJSRAMOTNIJIH PREVARA OVE GODINE: / Rominom oskarovcu prijeti kazna zbog ove glume

Image
Foto: Screenshot: You Tube
1.5.2017.
17:51
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Dogodilo se to u jučerašnjem velikom gradskom derbiju 34. kola Serie A između Rome i Lazija na legendarnom Olimpicu, popularno zvanom "Derby della Capitale". Lazio je svoje navijače bacio u ekstazu 3-1 pobjedom nad ljutim rivalom. Bila je to značajna pobjeda Lazija i za Juventus. Zbog pobjede "nebeskoplavih", u Torinu otvaraju šampanjac.

Napoli je pobjedom protiv Intera opasno zaprijetio Rominom drugom mjestu koje vodi izravno u Ligu prvaka. Roma je izvukla najdeblji kraj. Najomraženiji protivnik srušio je Vučici snove o naslovu prvaka Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rome Luciano Spalletti, tako, za sljedeći ligaški susret koji je na rasporedu 7. svibnja na Giuseppe Meazzi protiv Milana, na raspolaganju, osim Rüdigera koji je protiv Lazija pocrvenio zbog divljačkog starta na Srbina Đorđevića, možda neće imati niti veznjaka Kevina Strootmana. I to zbog oskarovskog simuliranja. Jednog od najgorih u posljednje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci se jasno vidi kako nije bilo nikakvog kontakta u duelu između njega i Wallacea. Sad mu prijeti mu suspenzija na osnovu TV snimke nakon što je pao kao da ima kakvu padavicu. Sudac je nasjeo, nije dobro vidio iako se iz nekih kuteva, barem na snimci, jako dobro vidi da kontakta nema i pokazao na penal iz kojeg je De Rossi zabio za 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo