ROJIBLANCOSI I DALJE POBJEĐUJU: / Atlético Madrid deklasirao Real Sociedad na Vincente Calderonu

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
1.3.2016.
22:56
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Atlético Madrid je u odličnom raspoloženju dočekao susret protiv Real Sociedada samo tri dana nakon što su uzeli vrijedne bodove Real Madridu. Slavlje protiv Kraljeva bila je dodatna injekcija samopouzdanja koje nogometaši Diega Simeonea trenutno imaju na pretek. To se vidjelo i u ovom srazu. Atlético je poveo već u 8. minuti autogolom Diega Reyesa koji je pokušao presjeći loptu, ali ju je poslao u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Griezmann ponovno zabio

Navijači na Vincente Calderonu na drugi gol svojih ljubimaca čekali su do 46. minute, kad je na scenu stupio Saul Niguez koji je zabio na asistenciju Luciana Viettoa. Alberto De La Bella je u 60. minuti skrivio jedanaesterac. Loptu je u ruke uzeo strijelac u susretu protiv Reala, francuski reprezentativni napadač Antoine Griezmann i mirno zabio za 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugoplasirani Atletico Madrid sad ima 61 bod, odnosno pet manje od vodeće Barcelone koja u četvrtak gostuje kod Rayo Vallecana, koji se bori za opstanak. Dan ranije trećeplasirani Real Madrid, koji ima 54 boda, ide u goste posljednjeplasiranom Levanteu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo