'Robi je preporodio Zvezdu jer mu je majka iz Čačka!'

Kad je Robert Prosinečki u pitanju, malo tko u Srbiji nema neki komentar, primjedbu, pohvalu ili pokudu. Ovisi iz kojeg je tabora – Zvezdinog ili Partizanovog.

20.4.2011.
16:23
VOYO logo

Borisav Đorđević, umjetničkog imena Bora Čorba, otkrio je u razgovoru za portal Alo 'tajnu' uspjeha Roberta Prosinečkog u Zvezdi, barem kako ga on vidi.

"Prosinečki je izvukao maksimum iz ovih momaka. Pas je naše najjače oružje, igra je brža, i to je sve zbog toga što je Robijeva majka rodom iz Čačka", bubnuo je u svom stilu danas već 59-godišnji roker, koji je ujedno i strastveni navijač Crvene Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub Roberta Prosinečkog osam kola prije kraja prvenstva ima isti broj bodova (56) kao i vodeći Partizan, koji je u zadnjem kolu kiksao na domaćem terenu i izgubio od Vojvodine 1:0. I sve se to dogodilo upravo prije velikog derbija koji se igra ove subote, a proteći će bez navijača Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delije su odlučile bojkotirati okršaj s Partizanom jer ne žele da se derbi igra na Veliku subotu.

"Nije mi ni na kraj pameti da idem na derbi, solidarizirat ću se s delijama. Da je neki drugi dan u pitanju, sigurno bih otišao i pružio podršku Prosinečkom i momcima, ali na Veliku subotu neću jer sam vjernik", zaključio je Čorba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na snagu dviju momčadi i činjenicu da na Partizanovom stadionu neće biti Delija, Prosinečkom i društvu bi na kraju dobro došao mali poguranac – odozgora!

Vezani članci:

arti-201104190134006 arti-201104060897006 arti-201104110761006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo