ROBERTO MANCINI DAO DO ZNANJA: / 'Nema šanse da prodamo Perišića'

Image
Foto: AFP, ANDREAS SOLARO

Trener Intera Roberto Mancini osvrnuo se na igrače za koje se govori da bi mogli napustiti klub ovog ljeta.

19.4.2016.
12:29
AFP, ANDREAS SOLARO
VOYO logo

"Icardiju su 23 i on svakog dana radi na tome na bude bolji. Zabija stalno i tu nema problema, to će nastaviti jer ima kvalitetu. Icardi je dobio neki nezgodni udarac, pa nisam siguran hoće li igrati sljedeću utakmicu. Perišić? Tek smo ga doveli, uklopio se u momčad i razumije naš nogomet. Nema šanse da ćemo ga prodati", kazao je Mancini.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Roberto Mancini

Genoa i Udinese ključne utakmice

Interu Roma i treće mjesto bježi četiri boda, a do kraja prvenstva u Serie A ostalo je pet kola. Roberto Mancini tvrdi da su sljedeće dvije utakmice ključne. Prvo Inter ide na gostovanje kod Genoe, a onda čeka Udinese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako u sljedeće dvije utakmice uzmemo važne bodove, utakmica protiv Napolija (pobjeda 2:0) pokazat će se ključnom. Ali moramo se dokazati", rekao je Mancini pa nastavio:

"Radili smo greške kao i svi, ali igrači su uvijek davali sve od sebe. Grešaka će uvijek biti. Nekada stvari ne idu kako očekujete i ne znate razlog. Ali to je nogomet. Naša loša serija? I Barcelona je izgubila nekoliko posljednjih utakmica. Nogomet je čudan, pa se dogode i neočekivani poraz", piše Gazzetta dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo