Iz tabora Vatrenih: 'Jako sam razočaran. Ovo nam nije trebalo'

Dva dana prije utakmice Kamerunom u Manausu, javnosti se obratio mlađi Kovač, brat Robert, član stručnog stožera hrvatske reprezentacije.

16.6.2014.
20:54
VOYO logo

Robert Kovač je za početak objasnio situaciju sa spornim fotografijama hrvatskih nogometaša koje su procurile u javnosti.

"To je bila privatnost igrača, oni su se taj dan malo opustili. To je bilo njihovo pravo, a moram reći da su me novinari i fotoreporteri jako razočarali. Cijela situacija nam nije bila potrebna jer moramo biti koncentrirani na Kamerun. Igrači sada pričaju o fotografijama, a ne o Kamerunu, a to nikako nije dobro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog objavljenih fotografija igrači su odlučili kako ne žele razgovarati s novinarima do daljnjega.

"Sami igrači su tako odlučili, odluka je isključivo njihova i mi ih u tome podržavamo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robert je otkrio kako je zadovoljan radom svog brata Nike i istaknuo kako je njegova uvijek zadnja.

"Njegova je zadnja, on je izbornik. Svi kažemo svoje mišljenje, ali on odlučuje. Njegovim radom u Brazilu svi možemo biti zadovoljni", rekao je Robert i naglasio kako mladom hrvatskom izborniku Vatrenih ne nedostaje iskustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo jako veliko igračko iskustvo, Niko je mlad trener, ali stekao je iskustvo radom u Red Bullu. U svemu nam puno pomažu igračke karijere i sigurno da možemo procijeniti neke stvari."

Misija Kamerun?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pratimo Kamerun već duže vremena, gledamo videosnimke, znamo njegov stil i pripremit ćemo se maksimalno. U Manausu će biti teško, uvjeti su nenormalni, sve treba i izdržati i to sve treba posložiti. Ključno je u toj utakmici imati posjed lopte. Igrači ne osjećaju pritisak, ovo je Svjetsko prvenstvo i već samim time smo ostvarili veliki uspjeh."

Što je s Lukom Modrićem?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka je dobio jedan nezgodan udarac, nije trenirao jedan dan ali mislim da će sve biti dobro. Ostali igrači su odmorni, odradili smo jedan lagani trening nakon utakmice protiv Brazila i zadovoljni smo kako to izgleda", zaključio je Kovač u razgovoru za HTV.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo