Robben priznao da je simulirao, ali tvrdi: 'Penal je postojao!'

U šokantnoj su završnici ogleda osmine finala Svjetskog prvenstva u Brazilu nogometaši Nizozemske s 2:1 pobijedili Meksiko. Ali ne bez puno strasti i nove serije sudačkih pogrešaka...

30.6.2014.
8:59
VOYO logo

Ključni se trenutak dogodio u 94. minuti kada je Marquez napravio prekršaj na Robbenu u svom šesnaestercu, a Klaas-Jan Huntelaar je realizirao jedanaesterac za 2:1.

Meksikanci su imali brojne kritike na suđenje tijekom utakmice, s tim da su pogotovo bili oštri prema Robbenu koji je nekoliko puta i prije te 94. minute pokušao iznuditi penal ili slobodne udarce. Poslije ogleda je Robben za jednu nizozemsku televizijsku postaju rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Prekršaj u 94. minuti je postojao, to je bio jedanaesterac. No, priznajem i zbog toga se ispričavam svim navijačima, simulirao sam u prvom poluvremenu. Ne bi takvo što smio raditi, bilo je glupo", rekao je Robben, a potom dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gotovo uvijek imam samopouzdanje kada treba pucati jedanaesterac. No, ovaj put sam stvarno bio uvjeren da će ga Huntelaar zabiti. Zato sam ga pitao hoće li on biti taj, htio sam da to bude njegov trenutak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo