'Riskirao sam s njim od početka, a on je bio sjajan'

Nakon uvjerljive pobjede nad Newcastleom od 5-0 menadžer nogometaša Tottenhama Harry Redknapp prvenstveno je sretan zbog učvršćenja treće pozicije uslijed novog posrtanja Chelseaja.

12.2.2012.
9:58
VOYO logo

Menažer Spursa i dalje u fokus svojih očekivanja stavlja treće mjesto na kraju sezone koje donosi izravan plasman u Ligu prvaka, a u susretu protiv Newcastlea uz pohvale cijeloj momčadi posebno je izrazio zadovoljstvo učinkom napadačkog dvojca Saha - Adebayor.

"Prikazali smo vrhunski nogomet, odlično smo počeli utakmicu, a Adebayor i Saha su bili nenadmašni. Riskirao sam sa Sahom od početka, a on je bio sjajan u napadu. Mnogi su sumnjali u njegov angažman, ali ja sam ga oduvijek smatrao vrhunskim igračem kojeg treba znati održati zdravim i maksimalno spremnim kako bi iskazao svoje mogućnosti" sipao je komplimente na račun Francuza Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojim izjavama 64-godišnjak na klupi momčadi s White Hart Lanea i dalje vrlo oprezno govori o ciljevima na kraju sezone. Ostaje usredotočen na osvajanje trećeg mjesta, a niti slova nije rekao o osvajanju naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledam samo na našu prednost u odnosu na četvrtoplasiranog. Jako želimo ponovo igrati Ligu prvaka. Ako možemo biti još bliže vodećem dvojcu tim bolje, ali za nas bi treće mjesto bilo veliko ostvarenje", poručio je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo