RIJEKA ZBOG OVOG DRHTI: / Milan na ovoljetna pojačanja potrošio nevjerojatan novac

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Talijanski prvoligaš Milan, suparnik hrvatskog prvaka Rijeke u Europskoj ligi, potvrdio je u petak da je na pojačanja u ovom ljetnom prijelaznom roku potrošio preko 230 milijuna eura.

1.9.2017.
11:12
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Jedno od Milanovih pojačanja je i napadač hrvatske reprezentacije Nikola Kalinić koji je na San Siro prešao iz Forentine za 20 milijuna eura.

BARCELONIN OČAJNIČKI POKUŠAJ: Katalonci nude bogatstvo za bivšu zvijezdu Real Madrida

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi prodao je klub u travnju kineskom konzorciju za 740 milijuna eura. Nakon nekoliko sezona koje je Milan završavao osrednjim rezultatima, novi vlasnici se nadaju da će sedmerostrukog osvajača Lige prvaka vratiti među vodeće europske klubove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bio jako važan prijelazni rok koji je nadmašio sva naša očekivanja, ako ćemo biti iskreni", izjavio je izvršni direktor kluba Fassone.

"Stvari su se s vremenom razvijale. Inicijalno je ideja bila da potrošimo manje novca, ali smo na kraju potrošili više od 230 milijuna eura, što je jako puno novca", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačanja koja su stigla u Milan ovo ljeto su, osim Kalinića, portugalski napadač Andre Silva, turski veznjak Hakan Calhanoglu, švicarski lijevi bek Ricardo Rodriguez, argentinski veznjak Lucas Biglia i talijanski branič Leonardo Bonucci.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo