UOČI UTAKMICE S VELIKANOM

RIJEKA NA MUKAMA: Matjaž Kek doživio novi udarac! ‘Nije dobro, imamo problema, a Milan se za nas mobilizira’

Trener Rijeke Matjaž Kek, večeras protiv Milana na Rujevici u posljednjem kolu natjecanja po skupinama Europske lige, neće moći računati na čak osam igrača, od toga šest bitnih.

Naredali su se problemi u riječkoj momčadi uoči utakmice 6. kola skupine D Europske lige. Nakon što su ranije otpali Bradarić i Heber, Mišić, pak, odrađuje kaznu zbog isključenja, a Jelić i Gomelt nisu registrirani, trener Rijeke Matjaž Kek je u najavi utakmice istaknuo i da su iz konkurencije za Milan zbog ozljeda ispali Matei, Davidson i Gorgon. Upravo je posljednje spomenuto ime novi težak udarac za Keka.

MILANU PRIJETI KATASTROFA: Uoči utakmice s Rijekom stigla vijest koja će potresti San Siro

“On i Vešović stisnuli su zube do kraja da bi mogli igrati. Kod Marka ne izgleda loše, dok kod Alexa je tako da otpada kao posljedica utakmice s Hajdukom, možda i do kraja jeseni”, kazao je Matjaž Kek i dodao:

“Imamo puno problema sa sastavom, stvarno ću morati dobro razmisliti koji su ti igrači i kako sastaviti momčad protiv jedne velike i slavne ekipe kao što je Milan. Protiv ekipe koja mobilizira sve za Rujevicu. I nas same. No, tko god će zaigrati dat će sve od sebe. Treba nam jedna kvalitetna predstava. Morat ćemo promijeniti puno toga”, istaknuo je Kek.


Povratak na Net.hr