FOTO: / I Nives Celzijus gledala odličnu Rijeku

Trebao je to biti derbi, ali i za derbi je potrebno dvoje. No, Split jednostavno nije bio ni blizu razine Rijeke, koja je protutnjala Parkom mladeži i s laganih 3:0 uzela bodove.

10.8.2014.
15:40
VOYO logo

Tako su Riječani uspjeli zadržati trokorak s Dinamom i izdvojiti se na vrhu ljestvice domaćeg prvenstva nakon četiri odigrana kola, a da neće ovo biti dan Splićana vidjelo se u prvoj minuti.

Rijeka je povela već u prvom napadu, čim se krenulo s centra, Kvržić je gurnuo Leovca u gol šansu i on je matirao Vukovića. Gosti su stvarali šanse, a domaćini su ih uglavnom gledali. Usput i pomogli vlastitim kiksevima da lakše nastave svoj niz nepobjedivosti. Brojka je narasla na 14, a odlični Andrej Kramarić nakon četiri kola već ima sedam zabijenih golova na svom kontu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba puta u Splitu mu je asistirao Ivan Krstanović, ali i smušena splitska obrana koju je vjerojatno najbolji napadač u našoj ligi lagano kažnjavao u drugom poluvremenu. Tako je Rijeka puno lakše nego što se očekivalo stigla do bodova, a pobjedu s tribina su pratili izbornik Niko Kovač koji se još jednom mogao uvjeriti u Kramarićev talent, ali i Nives Celzijus...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo