SLOVENSKI STRUČNJAK

RIJEKA PRODUŽILA UGOVOR S ROŽMANOM: Bit će na njihovoj klupi do 2024.: ‘Sada situacija možda ne izgleda najbolje, ali…’

Rožman je na klupi Rijeke naslijedio Igora Bišćana, sadašnjeg izbornika mlade hrvatske reprezentacije

Hrvatski prvoligaš NK Rijeka u utorak je na svojim stranicama objavila da je aktivirala opciju produljenja ugovora sa svojim trenerom Simonom Rožmanom do 2024. godine.

[FOTO] SPORTSKI DIREKTOR HAJDUKA SE OGLASIO NAKON POBJEDE NAD RIJEKOM: Njegova poruka će oduševiti sve navijače Bijelih

Tridesetsedmogodišnji Rožman je u klub s Rujevice stigao u rujnu 2019. godine i od tada osvojio Hrvatski kup te se plasirao u skupinu Europske lige.

‘Znali smo da će biti uspona i padova’

“U proteklih godinu i pol dana iza nas je uspješan period. Uz pandemiju koronavirusa i bez navijača, napravili smo puno dobrih stvari, osvojili trofej i igrali skupinu Europske lige što je bio fantastičan rezultat”, rekao je Rožman pa zaključio:

“Želja svih nas u Rijeci je da nastavimo i dalje istim putem. U ovom trenutku situacija možda ne izgleda najbolje, ali znali smo da će biti uspona i padova. Hvala klubu što razmišlja na isti način i svi zajedno želimo zajedno razvijati sadržaj na terenu, promovirati mlade igrače da bismo bili održivi, ali pritom ne zaboraviti na rezultatsku ambiciju koja je uvijek pokušati osvojiti trofej i igrati u europskim natjecanjima koja su na kraju svega točka na ‘i’.”

Simon RožmanFoto: Davor Javorovic/PIXSELL

“Hvala klubu još jednom na potpori, ona jako puno znači cijelom stručnom stožeru i vjerujem da zajedno možemo ostvariti naše ciljeve u budućnosti.”

Na klupi Rijeke Rožman je naslijedio Igora Bišćana, sadašnjeg izbornika mlade hrvatske reprezentacije.

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr