UOČI DERBIJA

RIJEKA ODGOVORILA KRITIKAMA ARMADE: Klub pojasnio potez kojim je izazvao bijes navijača

Stigao je odgovor kluba s Rujevice na oštre kritike navijačke skupine Armade

Armada se danas sa svog službenog Facebook profila obratila članovima i ostalim navijačima Rijeke i žestoko kritizirala rukovodstvo kluba, a poimence i predsjednika Damira Miškovića. Povod su bile cijene karata za domaći derbi koji Rijeka igra ove subote protiv Hajduka na Rujevici.

ARMADA UDARILA IZ SVIH TOPOVA PO MIŠKOVIĆU: Navijači Rijeke nemilosrdno opleli po upravi kluba

Međutim, nije trebalo dugo čekati da dobijemo odgovor od samog kluba. Rijeka je putem svoje službene Facebook stranice odgovorila navijačima i pojasnila zašto je snizila cijene karata za derbi.

Drage navijačice i navijači, zbog pojačanog interesa za ulaznicama za predstojeću utakmicu kao i zbog primjedbi dijela navijača zbog promjene uvjeta prodaje odnosno povoljnijih cijena određenih ulaznica donosimo vam dodatno pojašnjenje;

HNK Rijeka, kao i svake godine, obilježava dane karnevala i tom prigodom časti svoje navijače. Tijekom ovogodišnjeg karnevala igraju se dvije domaće utakmice, Jadranski derbi 16.veljače i Derbi della Učka 1. ožujka.

Kako za Jadranski derbi i inače vlada pojačan interes i u redovnoj prodaji se ulaznice za istočnu tribinu rasprodaju već u prvim danima, karnevalski popust u ovom slučaju vrijedi za sjevernu umjesto za istočnu tribinu kako je to uobičajeno. Za ove utakmice HNK Rijeka će uplatiti polovicu iznosa cijene za svaku prodanu ulaznicu i to kako smo već rekli, za Jadranski derbi za sjevernu tribinu te za utakmicu s Istrom za istočnu tribinu.

Napominjemo kako ova pogodnost za kupovinu ulaznica nije pokrenuta s namjerom da se ikoga ošteti na bilo kakav način već naprotiv, s ciljem da se pruži jedna dodatna pogodnost našim navijačima tijekom trajanja karnevalskih dana“, stoji u prioćenju.

Povratak na Net.hr