NA KORAK OD NASLOVA

RIJEKA ODBILA HNS-OV PEHAR I MEDALJE: ‘Posebno slatko bit će trofej podignuti u dvorištu najvećeg rivala’

Da na Rujevici pušu i na hladno potvrđuje i činjenica da su bez razmišljanja odbili ponudu HNS-a da pehar i medalje namijenjene prvaku Hrvatske u nedjelju bude na Rujevici i da se Bijele, u slučaju pobjede protiv Cibalije, okruni novim prvacima.

Novi list piše kako je informacija neslužbena, ali navodno je iz HNS-a stigao prijedlog da se u slučaju pozitivnog rezultata u nedjelju na Rujevici upriliči dodjela pokala i medalja.

“Na Rujevici očito ne žele unaprijed pripremati ražanj i tako isprovocirati neku zlu kob. Osim toga, posebno slatko bit će trofej podignuti u zrak u dvorištu najvećeg rivala. Naravno, pod uvjetom da Riječani odrade priču do kraja onako kako su je i počeli”, ističe u svojem tekstu Novi List.

OVAJ SPEKTAKULARNI PRIZOR UPRAVO OBILAZI HRVATSKU: Armada zapalila Opatiju uoči utakmice života

Inače, Rijeka sutra od 19.00 igra možda i najveću utakmicu svoje povijesti, protiv posljednjeplasirane Cibalije. Ukoliko pobjede, bijeli su Rujevice po prvi će puta osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

Ulaznicu za utakmicu Rijeka – Cibalia nemoguće je pronaći, u redu za nju čekalo se i satima, a da Rijeka igra u Maksimiru, vjerojatno bi Jug bio rasprodan. Najmanje. Jer nedjelja nudi nikad veću mogućnost za toliko željeni naslov i “ispravljanje velike nepravde iz 1999. godine i tragične utakmice protiv Osijeka”, kako to na Kvarneru znaju reći.

Riječani su apsolutni favoriti protiv Cibalije koja stiže bez više od pola momčadi zbog kartona i lakših ozljeda, te prije svega zbog toga što se čuvaju za zadnje kolo protiv Lokomotive kada može izbjeći ispadanje.


Povratak na Net.hr