RIJEKA NAPRAVILA USLUGU DINAMU: / Prosula bodove u Koprivnici, Modri na pragu novog naslova prvaka

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dinamo je vodeći sa 72 boda, drugoplasirani Osijek i trećeplasirana Rijeka imaju po 52, a Hajduk je četvrti sa 51 bodom i utakmicom manje u kojoj će gostovati kod petoplasirane Lokomotive (50).

21.6.2020.
21:16
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke posrnuli su na gostovanju u Koprivnici, gdje su poraženi sa 1:0 od Slaven Belupa i time izgubili važne bodove u borbi za drugo mjesto. Dinamu su, s druge strane olakšali put do naslova prvaka koji još samo može matematički ugroziti Hajduk.

Junaci pobjede Slaven Belupa bili su strijelac pogotka Brazilac Mateus i vratar Antonio Ježina koji je u niz situacija spašavao svoju mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini pogodak na utakmici pao je u 29. minuti, kad je Mateus iskoristio pogrešnu procjenu riječkog braniča Galovića, mirno primio loptu i plasirao je pokraj istrčalog gostujućeg vratara Ivora Pandura.

Image
STIGLA VELIKA KAZNA ZA RIJEKU: /

Tomić je rekao da nikad nije doživio takvo vrijeđanje, Rožman rekao da ništa nije čuo

Image
STIGLA VELIKA KAZNA ZA RIJEKU: /

Tomić je rekao da nikad nije doživio takvo vrijeđanje, Rožman rekao da ništa nije čuo

Mnoštvo prilika

Rijeka je u Koprivnici istrčala u napadačkoj formaciji, imala prednost u posjedu lopte uputila triput više udaraca od domaćina (15-5), od čega je devet lopti išlo u okvir, ali Ježina nijednom nije svladan. Na drugoj strani, Koprivničanima su dva udarca u okvir bila dovoljno za pogodak koji im je donio tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvije situacije su Riječani od glavnog suca utakmice, Zaprešićanina Marka Matoca tražili najstrožu kaznu, ali je nisu dobili. U šestoj minuti je Matoc nakon kontakta Andrijaševića i Ježine pokazao na bijelu točku, ali je nakon pregledavanja snimke promijenio inicijalnu odluku i dosudio samo udarac iz kuta.

U 75. minuti je u kaznenom prostoru Koprivničana pao Domagoj Pavičić, ali Matoc u tom duelu nije vidio prekršaj za kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je vodeći sa 72 boda, drugoplasirani Osijek i trećeplasirana Rijeka imaju po 52, a Hajduk je četvrti sa 51 bodom i utakmicom manje u kojoj će gostovati kod petoplasirane Lokomotive (50). Upravo su to četiri momčadi koje će se u preostalih šest kola boriti za drugu poziciju koja donosi plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Posljednje tri pozicije drže Varaždin sa 24 boda, Istra 1961 sa 22 i zaprešićki Inter, koji je sa 17 bodova glavni kandidat za preseljenje u drugoligaško društvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by Sofascore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo