RIJEKA NA +9 U ODNOSU NA DINAMO: / Izabranici Matjaža Keka suvereno marširaju HNL-om

Image
Image

U susretu 17. kola Prve HNL u Rijeci nogometaši Rijeke u subotu su pobijedili Cibaliju s 2-0 (2-0) i dodatno učvrstili vodstvo na ljestvici.

26.11.2016.
19:30
VOYO logo

Rijeka se tako se vratila na pobjedničke staze u HNL-u. Trener Rijeke Matjaž Kek bio je hendikepiran neigranjem Andrijaševića, Vešovića i Gavranovića, ali i bez njih je slovenski stručnjak trijumfirao i uzeo sva tri boda. Junak susreta za Rijeku bio je rumunjski ofenzivac Florentin Matei koji je u prvom dijelu napravio "pravi" pakao na terenu Vinkovčanima.

U NAJVEĆOJ TAJNOSTI: HNS donio odluku koja bi mogla uništiti hrvatski nogomet

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matei izborio dva kaznena udarca, jednog i sam pretvorio u pogodak

Matei je u tom razdoblju izborio dva kaznena udarca, jednog i sam pretvorio u pogodak. Drugog je sigurno izveo Gorgon koji je tako stigao do svog sedmog prvenstvenog pogotka čime se na ljestvici najboljih strijelaca Prve HNL izjednačio s vodećim Romanom Bezjakom.

U drugom dijelu Riječani pustili "gas"

Rijeka je u ovom srazu imala dominaciju, ali u drugom dijelu pustili su "gas" jer su se evidentno odlučili čuvati za naporan tjedan u kojem ih čeka Lokomotiva u Kupu, pa derbi s Dinamom sljedeći vikend na Maksimiru. Vinkovčani su prvu prigodu na susretu imali u 64. minuti, ali je vratar Prskalo bez poteškoća obranio snažan udarac Pervana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka vodi s 45 bodova, Dinamo ima 36 i utakmicu manje (u nedjelju igraju derbi kola protiv Osijeka u Gradskom vrtu), dok je Cibalia pretposljednja s 8 bodova, jednim više od "fenjeraša" Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo