RIJEČ TRENERA

RIJEKA IMA SJAJNU PRILIKU PRIBLIŽITI SE EUROPSKOJ LIGI: ‘Ako budemo išli s inatom, uvijek smo na kraju slavili u takvim utakmicama’

Utakmica između Rijeke i Kolosa je u četvrtak u 20:45 sati na Rujevici

Nogometaši Rijeke u četvrtak dočekuju ukrajinski Kolos iz Kovalivke u utakmici trećeg pretkola Europske lige.

“Ispred nas su dvije utakmice polufinala i finala Svjetskog prvenstva do naših snova. Tako se i pripremamo. Imamo dovoljno iskusnih igrača koji znaju što nas čeka, a ujedno imamo puno mladosti i energije i igrača koje se žele dokazati,” rekao je trener Rijeke Simon Rožman u najavi europskog ispita.

“Bit će neizvjesna utakmica i odlučivat će sitnice. Kolos u zadnjih sedam utakmica ima šest pobjeda, pobijediti Arisa u Grčkoj nije mala stvar. Najviše razmišljamo o sebi. Ako budemo pravi i idemo s inatom, uvijek kada smo to napravili u bitnim utakmicama, na kraju smo slavili. Kolos je opasna ekipa s nizom iskusnih igrača,” rekao je Rožman.

VUKAS NAJAVIO HAJDUKOVU UTAKMICU SEZONE: ‘Galatasaray ima slabe strane, ali vam neću reći koje su to…’

Andrijašević: ‘Mogu na bilo koju poziciju’

Za Franka Andrijaševića ovo će biti debi u europskim utakmicama u dresu Rijeke.

“Spreman sam igrati na bilo kojoj poziciji, tako i u vršku napada ako bude trebalo. Ne osjećam pritisak uoči utakmice, pokazali smo da smo najbolji kada igramo kao kolektiv. Vjerujem da ćemo biti na pravoj razini i da se možemo nadati velikim stvarima,” rekao je Andrijašević.

Utakmica između Rijeke i Kolosa je u četvrtak u 20:45 sati na Rujevici.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr