RIJEKA DOVELA JOŠ JEDNO POJAČANJE: / 'Ovo nije jedna, već dvije stepenice naprijed u mojoj karijeri'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Informacija o kojoj se proteklih dana samo nagađalo, dobila je potvrdu posljednji dan prijelaznog roka: dosadašnji napadač zaprešićkog Intera Jakov Puljić (24) potpisao je ugovor s Rijekom.

31.8.2017.
17:49
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski je prvak na taj način našao zamjenu za Marija Gavranovića koji bi u sljedećim satima trebao postati član Dinama. Puljić je u četvrtak obavio liječnički pregled pa u popodnevnim satima potpisao ugovor. Na Rujevicu dolazi na jednogodišnju posudbu s opcijom obveznog otkupa ugovora na kraju sljedeće sezone.

'Čast je biti dio ove ekipe'

Puljić je karijeru započeo u Cibaliji iz koje je 2015. prešao u Lokomotivu, a godinu dana kasnije u Inter. U prošloj je sezoni hrvatskog prvenstva postigao 11 pogodaka, a u aktualno je u sedam kola četiri puta bio strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam i čast mi je biti dio ove ekipe i ove priče. Dvostruka kruna od prošle sezone sve govori. Nadam se da ću pomoći ekipi da i ove sezone ostvarimo dobre rezultate. Dolazak u Rijeku za mene je ne jedna, već dvije stepenice naprijed kada je u pitanju moja karijera. Klub je sređen i ostvaruje dobre rezultate, jedini je hrvatski predstavnik u europskim natjecanjima", prenosi Puljićevu izjavu internetska stranica Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo