FOTO/VIDEO: Pogledajte kako su Riječani dočekali svoje nogometaše

Nogometaši Rijeke nakon veličanstvenog podviga u Stuttgartu gdje su iz Europske lige izbacili istoimenu njemačku momčad, u noći s četvrtka na petak vratili su se kući. Dočekala ih je opća ludnica.

Sat vremena nakon ponoći, riječki nogometaši sletjeli su na krčki aerodrom, a tamo ih je bio pripremljen veličanstveni doček.

Nekoliko tisuća navijača euforičnim navijanjem i s upaljenim bakljama pozdravili su svoje junake. Jedan od najboljih igrača u obje utakmice i strijelac dvaju pogodaka, Leon Benko, nije se mogao osloboditi navijačkih zagrljaja.

A najveća ludnica nastala je kada se na pozornicu pred masom pojavio slovenski trener Matjaž Kek, koji je potom zajedno sa stručnim stožerom zapalio nekoliko baklji.

Slavilo se do dugo u noć uz obilje pjesme i pjenušca.

Više od dvije tisuće navijača uživo je bordilo Rijeku u pohodu na Europsku ligu, a oni Riječani koji nisu mogli u Stuttgart okupili su se u centru grada gdje je njih nekoliko stotina utakmicu pratilo na videozidu.

Bakljada, kao ni u Njemačkoj, nije izostala, a navijači su proživjeli prvo trenutke sreće, pa drame nakon Stuttgartovih pogodaka te potpunu euforiju nakon što je Rijeka u 94. minuti zabila za 2:2 i izborila plasman u skupinu Europske lige.

Kakva je atmosfera vladala na Korzu, ali i u Stuttgartu, pogledajte u našoj fotogaleriji, a još luđe trebalo bi biti u noći na petak, kada se oko pola sata poslije ponoći junaci Rijeke vraćaju u svoj grad.

ŠALJITE NAM SLIKE SLAVLJA S ULICA RIJEKE NA E-MAIL:

sport@portal.net.hr

Povratak na Net.hr