ORILO SE I 'JUGOSLAVIJA'

RIJECI PRIJETI NOVA KAZNA ZBOG ARMADINOG CIRKUSA: Baklje letjele i po gledateljima koji su u panici bježali prema izlazu

Hrvatskom prvaku Rijeci prijeti kazna Uefe zbog bakljade Armade i prekida sinoćnje utakmice na San Siru između Milana i Rijeke (3-2).

U 62. minuti susreta, treća etaža kultnog San Sira odjednom se bila “zacrvenjela”. Armada je upalila veliki broj pirotehničkih sredstava. Da je ostalo samo na tome, još bi i bilo dobro. Bolje… Ovako zbog bacanja šest, sedam baklji, koje su pale na tribinu ispod, a neke i blizu terena, susret je nakratko bio prekinut. Gledatelje koji su se nalazili ispod uhvatila je panika pa su počeli bježati prema izlazu, što se jasno može vidjeti i na snimkama.

[VIDEO] ARMADA ZAPALILA SAN SIRO: Navijači Rijeke izazvali opću paniku na tribinama, hrvatskog prvaka čeka ozbiljna kazna

Talijanski navijači na Armadinu bakljadu odgovorili su povicima “Jugoslavija, Jugoslavija” i “Vaffanculo”.

Stoga, zbog svega navedenog Rijeku sad zasigurno čeka kazna Uefe. Tim gore što je Uefa već ove godine imala posla s riječkim ultrasima. Vrijedi spomenuti kako je ovo bilo rekordno europsko gostovanje za navijače Rijeke. Ultrasa s Kvarnera bilo je čak 4 000.


Povratak na Net.hr