BRAVO, DEČKI!

RIJEČANI SE S OGROMNOM ZARADOM VRAĆAJU IZ DANSKE: Evo koliko su Rožman i njegovi momci dobili za pobjedu protiv Kopenhagena

Rijeka će suparnike u natjecanju po skupinama saznati u petak od 13 sati kada je u Nyonu predviđen ždrijeb

Nogometaši Rijeke izborili su nastup u natjecanju po skupinama Europske lige zahvaljujući 1:0 pobjedi na gostovanju protiv danskog Kopenhagena u susretu posljednjeg pretkola.

Rijeka je do pobjede stigla autogolom Ankersena u 20. minuti.

Hrvatski je predstavnik uspio izdržati pritisak domaćih u prvih 15-ak minuta, a onda iz prve napadačke akcije doći i do prednosti koju je zadržao do kraja.

[VIDEO] RIJEČANI SE NARUGALI DANCIMA I IZNENADILI CIJELU EUROPU: Pogledajte komičnu reakciju obrane koja je dovela Rijeku u vodstvo

Velika lova

Rijeka je za plasman u skupinu Europske lige dobila 2,92 milijuna eura, no tu premijama nije kraj. Naime, za svaku pobjedu u grupnoj fazi će dobiti još dodatnih 570 tisuća eura, dok će za svaki remi dobiti 190 tisuća eura.

Zbraja se sve ovo na zaradu iz prošle utakmice. Naime, samim nastupom 3. pretkolu Europske lige dobili su 280 tisuća eura, a prolaskom u play-off  dobili 300 tisuća eura.

Rijeka će suparnike u natjecanju po skupinama saznati u petak od 13 sati kada je u Nyonu predviđen ždrijeb. Uz Rijeku u ždrijebu će se naći i zagrebački Dinamo koji je ranije u četvrtak na svom terenu svladao estonsku Floru sa 3-1.

Povratak na Net.hr