banner

ROŽMAN I ANDRIJAŠEVIĆ

RIJEČANI PORAŽENI, ALI PONOSNI NAKON UTAKMICE U NAPULJU: Igrali smo protiv svjetskih klasa i bili na maksimalnoj razini

Nije posebno razočaran porazom u Napulju bio ni Franko Andrijašević, kapetan bijele momčadi s Kvarnera

Nažalost, Rijeka je upisala i četvrti poraz u skupini Europske lige. Ovoga puta u Napulju od Napolija izgubivši sa 0:2.

Rijeka je pružila još jednu hrabru predstavu, ali nažalost niti ovoga puta nije uspjela dohvatiti barem bod. Golove za pobjedu domaćina zabili su Anastasio (41′-ag) i Hirving Lozano (75′).

Nakon utakmice oglasio se trener Rijeke Simon Rožman koji je mogao samo čestitati svojoj momčadi. Inače, uoči utakmice objavljeno je da mu nedostaje 14 igrača.

“Moram čestitati igračima jer su odigrali utakmicu na visokoj razini, rekao bih na maksimumu. Imali smo svoje prilike za pogodak kojim bismo uveli nervozu u njihove redove. Pokazali smo disciplinu i zajedništvo koji su na europskoj razini potrebni. Igramo protiv svjetskih klasa, nismo sretni zbog poraza, ali ponašali smo se kako treba, na maksimalnoj razini i zato čestitke svima”, rekao je Rožman nakon utakmice, prenosi Novi list.

DESETKOVANI RIJEČANI PALI NA MARADONINOM STADIONU: Gattusova momčad ugasila im sve snove o europskom proljeću

‘Ostaje žal’

“Naša najveća želja je bila imati sreće sa zdravljem u Europi kako bismo se mogli pokazati u najboljem izdanju. Do sada na to nije uspjelo i sigurno ostaje žal. Žal je i što nema navijača, zaslužili smo podršku kako bismo uživali u ovome što igramo. Siguran sam da će jedna od momčadi koje prođu ovu skupinu biti jedan od kandidata za osvajanje Europske lige. Bez pauze, ide nas iz lošeg u gore, ali samo pozitiva, raditi u istom ritmu pa u preostale dvije utakmice skupo prodati kožu”, zaključio je trener Rijeke.

Nije posebno razočaran porazom u Napulju bio ni Franko Andrijašević, kapetan bijele momčadi s Kvarnera.

“Odigrali smo dobru i zrelu utakmicu, šteta zbog autogola na kraju poluvremena. Imali smo svoje prilike, ali možemo biti ponosni na ono što smo pokazali. Nismo se prepali protiv momčadi za koju znamo kakva je. Pohvale suigračima jer smo dali sve od sebe. Znali smo da će Napoli kontrolirati posjed, tražili smo prilike preko kontri… Nedostajalo je malo mirnoće u završnici, možda i sreće da nam nešto uđe. Kada je Napoli poveo bilo im je lakše igrati, zato šteta što nismo došli do boda”, rekao je Andrijašević.

Povratak na Net.hr