Samo se najbolji u Europi još uvijek plaši Hrvatske

'Doigravanje neće biti lagano. Moramo biti muškarci i dati sve od sebe u te dvije utakmice kako bismo otišli u Brazil. Nadam se kako ćemo izbjeći Portugal i Hrvatsku', rekao je Ribery.

16.10.2013.
11:13
VOYO logo

Francuska je s 3:0 pobijedila Finsku u posljednjem kolu kvalifikacija, ali ta joj je pobjeda malo značila. Završili su drugi u svojoj kvalifikacijskog skupini, iza Španjolaca, a u dodatnim kvalifikacijama neće imati status nositelja.

Potencijalni protivnici su im Hrvatska, Grčka, Ukrajina i Portugal, a najbolji nogometaš prošle sezone Franck Ribery jasno je poručio koga želi izbjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doigravanje neće biti lagano. Moramo biti muškarci i dati sve od sebe u te dvije utakmice kako bismo otišli u Brazil. Nadam se kako ćemo izbjeći Portugal i Hrvatsku", rekao je Ribery, koji je ove godine izabran za najboljeg nogometaša u Europi.

Izbornik 'trikolora' Didier Deschamps istaknuo je kako nema želja za dokvalifikacije, ali želio bi izbjeći Portugal: "Istina je kako bi igranje protiv Portugala, koji ima Ronalda, bilo drugačije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi stvarno jako respektiraju našu reprezentaciju, a to pokazuje i anketa L'Equipea. Na pitanje 'Tko bi bio najbolji suparnik za Francusku?', čak 50% čitatelja glasalo je za Grčku. Njih 28% vidi Ukrajince kao idealne, dok samo po 11 posto bi izabralo Hrvatsku i Portugal. Očito Vatrene više cijene u inozemstvu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo