Svi se dive kako je Mandzo pomeo legendu: 'Stalno mu je visio za vratom!'

10.12.2014.
15:34
VOYO logo

"Iako je u dosao u Atletico kako bi zamijenio prvog strijelca Diega Costu, Mandzukic je igri svog novog kluba dao puno vise od toga. On je i dalje golgeter na kojeg se uvijek mozete osloniti (sest golova u Primeri i pet u Ligi prvaka), ali je svojim zrtvovanjem u obrambenoj fazi igre postao nezamjenjivi clan Atletica, te se je odlicno uklopio u nogometnu filozofiju trenera Diega Simeonea."

"To je pokazao i u utorak protiv Juventusa u Ligi prvaka kada je stalno bio za vratom playmakeru Andrei Pirlu, koji zbog toga nije bio u stanju kreirati akcije domacina", pise Reuters.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Ima puno pozitivnih stvari koje bih mogao izdvojiti, ali Mandzukiceva partija zasluzuje velike pohvale. Odradio je vrlo dobar posao, pa je izgledalo kao da Juve ima covjeka manje. Sudjelovao je i u akciji kada se je Koke nasao u prilici. Mandzukicev doprinos bio je kljucan za ekipu i cijela momcad mu je zahvalna", izjavio je trener Diego Simeone nakon utakmice u Torinu koja je zavrsila 0:0, pa je Atletico s prvog mjesta u skupini otisao u nokaut fazu Lige prvaka, te se u osmini finala moze nadati laksem protivniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo