REPOVI SKANDALA: / "Učinio sam sve da tog dečka dovedem, a ovo mi je hvala"

Image
Foto: AFP, MARTIN BUREAU

Francuska sportska javnost šokirana je skandaloznim istupom desnog bočnog nogometaša PSG-a Sergea Auriera.

15.2.2016.
15:31
AFP, MARTIN BUREAU
VOYO logo

Podsjetimo, odgovarajući na pitanja navijača na aplikaciji Periscope, Aurier je Blanca opisao pogrdnim izrazom za homoseksualce, dodavši kako trener održava spolne odnose s najvećom klupskom zvijezdom Zlatanom Ibrahimovićem. Izvrijeđao je Aurier još neke igrače, pa je tako Angela di Mariju nazvao klaunom, a Salvatorea Sirigua beskorisnim.

"Snosit će posljedice"

"Kako sam reagirao? Jako loše. Jako loše. Možemo misliti što god hoćemo, ovo je demokracija, slobodni smo misliti što želimo i imati svoje mišljenje. To je dobro. Ali, prije dvije godine sam učinio sve da tog dečka dovedem u Pariz, a ovo mi je hvala. Jadno. Aurier će snositi posljedice i to je sve što ću reći", istaknuo je Blanc dan uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na opasku novinara kako se Aurier u međuvremenu ispričao zbog nepromišljenih izjava, trener francuskog prvaka je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogi iz ove nove generacije nogometaša troše puno vremena na izražavanje žaljenja i isprike. Ali prije isprike bi trebao promisliti što radiš."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo