Reno Sinovčić u svom stilu ismijao Hajduk

26.2.2012.
15:29
VOYO logo

Nakon što je NO Hajduka priopćio kako klub s Marinom Tomasovom, koji je ove jeseni bio jedan od najboljih pojedinaca splitske momčadi, neće potpisati novi ugovor, javio se igračev štićenik, vanjski suradnik Zadra Reno Sinovčić.

"Ne bih oko svega pravio nikakvu buku, uvjeren sam kako će u konačnici razum pobijediti i od svega nema potrebe praviti nekakav cirkus. Niti smo mi s naše strane komedijali, nego prije nekih dvadeset pet dana potpisali dogovoreni ugovor, kojeg je kako čujem Hajdukov NO odbacio. Neka oni rade što hoće, ugovor je na temelju ranijih dogovora sastavljen i ovjeren, odnosno napravili smo ono što su tražili", veli Sinovčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomasov je trenutno izbačen iz prve momčadi, i kao mnogi koji u klubu trpe isti tretman, poslan na trčanje oko Marjana.

"U našim ranijim kontaktima koji su prethodili konačnom dogovoru razgovorima nismo postavljali nikakve uvjete, odnosno nimalo ekstremne uvjete. Novac koji je dogovoren takav je kakav je, a jedino posebno što smo tražili jest da Tomasov, u slučaju da se dogodi da ne igra, ne trčkara po Marjanu, te da u tom slučaju raskid ugovora bude na štetu kluba. Želim istaknuti kako je Hajduk, jedini klub čiji novci, doslovce, trče po Marjanu. Mi smo željeli samo izbjeći takvu situaciju, dok oni čine sve kako bi narušili dosadašnju dobru suradnju na razini dva dalmatinska kluba, Zadra i Hajduka", zaključio je Sinovčić u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo