REMI BEZ GOLOVA U MADRIDSKOM DERBIJU: / U utakmici punoj čvrstih dvoboja Ramosu slomljen nos, Real na -10

Image
Foto: AFP

U velikom madridskom derbiju pred 66, 496 gledatelja na stadionu Wanda Metropolitano, Atletico Madrid i Real Marid odigrali neodlučeno bez golova.

18.11.2017.
22:49
AFP
VOYO logo

Correa je već u trećoj minuti imao veliku priliku domaćine dovesti u vodstvo, ali loše je pucao i upropastio veliku priliku.

Najveću šansu za Real propustio je Kroos u 31. minuti. Izašao je pred Oblaka nakon duplog pasa sa Ronaldom, ali njegov je udarac završio pokraj desne vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin Gameiro u 78. je minuti nakon odličnog proigravanja Torresa imao izvrsnu priliku i dobro je pucao, prebacio Casillu, ali loptu je s crte izbacio Varane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu su obilježili čvrsti dueli i konstantni okršaji igrača, a sudac podijelio čak osam žutih kartona, od čega su šest dobili igrači Atletica. Pred kraj prvog poluvremena Lucas je htio izbiti jednu loptu ispred svog gola, ali do nje je prije došao Ramos te je Lucas nogom udario kapetana Reala u glavu. Iz nosa je potekla krv, Zidane je Ramosa ostavio na klupu i čini se kako je kapetanu Real slomljen nos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je za Real odigrao cijeli susret pruživši solidnu partiju, dok Šime Vrsaljko nije bio u sastavu Atletica.

Obje momčadi sada su na 10 bodova zaostatka iza Barcelone, ali Real je na trećem mjestu zbog bolje gol razlike od Atletica. Valencia na drugom mjestu ima 27 bodova i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo