REKORDNO DOBRI SPURSI: / Nogometaši Tottenhama i protiv Evertona nastavili svoj čaroban niz

Image

Nogometaši Tottenhama pobijedili su na svom White Hart Laneu Everton sa 3-2 u utakmici 27. kola engleskog prvenstva, a dvostruki strijelac za Spurse bio je Harry Kane.

5.3.2017.
16:52
VOYO logo

Kane je razornim i preciznim udarcem s više od 25 metara donio vodstvo Tottenhamu u 20. minuti. Na 2-0 je u 56. minuti povisio isti igrač svojim 19. pogotkom u ovoj premierligaškoj sezoni. Romelu Lukaku je u 81. minuti smanjio zaostatak gostiju iz Liverpoola.

Kad su svi očekivali posljednji sučev zvižduk, pala su još dva pogotka. Prvo je Dele Alli svojim 13. pogotkom u ovoj sezoni povećao vodstvo domaćih u 92. minuti, da bi već u sljedećem napadu Valencia postavio konačnih 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je u ovoj sezoni još uvijek neporažen na White Hart Laneu, a ovo je momčadi Mauricija Pochettina deveta uzastopna pobjeda pred svojim navijačima, što je klupski rekord. Spursi su sa 56 bodova na drugom mjestu prvenstvene ljestvice, a za vodećim Chelseajem, koji ima i utakmicu manje, zaostaju sedam bodova. Everton je na sedmom mjestu sa 44 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je na rasporedu još jedan dvoboj 27. kola, u kojem Sunderland od 17 sati domaćin Manchester Cityju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo