‘On je vrijedan svoje težine u zlatu!’

Harry Redknapp oduševljen je s 34-godišnjim novozelandskim braničem Ryanom Nelsenom koji je protiv Boltona zabio svoj prvi gol za Spurse. ‘Godinama sam ga ganjao. On je vrijedan svoje težine u zlatu’, nahvalio je Redknapp svog igrača.

Nelsen je na White Hart Lane stigao početkom veljače iz Blackburna kao slobodan igrač. Blackburn se odrekao Novozelanđanina zbog niza ozljeda, a Redknapp ga je ushićeno prigrlio.

U utorak je Nelsen zabio svoj prvi gol za Spurse. U pobjedi nad Boltonom 3:1 u četvrtfinalnom ogledu FA Cupa, postigao je vodeći gol za svoju momčad u 74. minuti.

“Ryan je bio fantastičan. Mislim da je odličan nogometaš i vrhunski profesionalac. Još uvijek ne mogu vjerovati da smo ga dobili besplatno. Osjećao sam da je on izvrstan igrač kojeg trebamo dovesti u klub. Godinama sam ga ganjao. Oduvijek sam smatrao da je top-klasa, iznimni profesionalac i fantastična osoba”, nizao je hvalospjeve Redknapp, no ono najbolje tek je uslijedilo:

“Dobio je šestomjesečni ugovor. Na kraju sezone moramo osigurati njegove usluge i za iduću sezonu, jer je on vrijedan svoje težine u zlatu! Pravi je primjer ostalima koji trebaju gledati način na koji on funkcionira, na koji trenira, ugledati se na njegovo ponašanje i stav. Ljudi poput njega, Scotta Parkera, Brada Friedela, to je ono oko čega trebate graditi klub. Dovedete ih i sve se mijenja. To je za nas razlika ove sezone”, zaključio je Redknapp.

Povratak na Net.hr