POTPISAO ZA ROSSONERE

REBIĆ GOVORIO O ZLATANU I OTKRIO TAJNU MILANOVE SVLAČIONICE: ‘Nema potrebe da ja sad to radim’

Šveđanin je produžio ugovor s Milanom te, na iznenađenje mnogih, ostao na San Siru u crveno-crnom dresu

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić potpisao je ugovor s Milanom do 2025. godine, objavio je talijanski velikan prošle subote.

Rebić je prošle sezone igrao za Rossonere kao posuđeni igrač Eintrachta, no Talijani su nakon njegovih odličnih nastupa odlučili otkupili ugovor. Ovaj se posao finalizirao nakon što je Andre Silva otišao u suprotnom smjeru. Eintracht je naime, otkupio njegov ugovor od Milana, a dio dogovora je bio da Rebić ostane na San Siru.

Ante je po potpisu ugovora dao intervju za Milan TV u kojem je pričao o svojim i momčadskim ambicijama, ali i odnosu sa Zlatanom Ibrahimovićem koji je ostao u Milanu nakon čitave sage oko produženja ugovora.

ANTE REBIĆ U MILANU ĆE NOSITI VRLO NEOBIČAN BROJ: Pokušao je Talijanima objasniti što stoji iza tog njegovog poteza

‘Koncentriran sam na svoju ulogu’

“Kad sam stigao prošle sezone, nisam mislio da ću se tu nametnuti kao strijelac. Htio sam momčadi pomoći na druge načine. No onda sam zabio 12 golova i nadam se da će ih biti još i više ove sezone”, rekao je Rebić pa pričao o svom odnosu sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Šveđanin je produžio ugovor s Milanom te, na iznenađenje mnogih, ostao na San Siru u crveno-crnom dresu.

“Zlatan je sjajan igrač. Pomaže cijeloj momčadi i ima velik utjecaj na sve nas. Uvijek je zadovoljstvo igrati s njim. Ali ja sam koncentriran na svoju ulogu. Nadam se da ću igrati još i bolje“, rekao je Rebić te odgovorio na pitanje smatra li sebe vođom ovog Milana.

“Gledajte, imamo vođu izvan terena, a to je naš trener. Imamo i vođu na terenu, a to je Zlatan. Nema potrebe da se ja sad namećem kao vođa“, rekao je Vatreni.


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Povratak na Net.hr