KATASTROFA

REALU SE OSTVARUJE NAJCRNJI SCENARIJ: Omraženi Gareth Bale ne želi otići, ali će zato iskasapiti klupski budžet. Ostaje do kraja ugovora

Velšanina se u Realu žele svim silama riješiti već barem godinu dana, a posljednjih je tjedana Bale u potpunosti odstranjen iz momčadi

Velški reprezentativac i jedna od, barem imenom, najvećih zvijezda Real Madrida, Gareth Bale, nema namjeru ovoga ljeta napustiti klub. Engleski Mirror tvrdi kako će Bale vjerojatno ostati u Realu do isteka aktualnog ugovora, dakle još dvije godine.

Velšanina se u Realu žele svim silama riješiti već barem godinu dana, a posljednjih je tjedana Bale u potpunosti odstranjen iz momčadi i vrijeme provodi ili na klupi za pričuve ili na tribinama.

Baleov ostanak uvelike će pokvariti planove Reala, koji se ovoga ljeta sprema u veliku rekonstrukciju. Planiraju očistiti momčad od igrača koji im više nisu potrebni i svi se oni s tim slažu osim Garetha Balea. Bale je trenutno najskuplji igrač Reala i zarađuje čak 34 milijuna eura po sezoni, ali problem je u tome što mu taj novac neće niti jedan klub na svijetu, a njemu je, očito, samo do novca i stalo.

ProfimediaFoto: Profimedia

Zaradit će gotovo 70 milijuna eura

Realu je preskupo raskinuti ugovor jer će mu morati ionako isplatiti ostatak ugovora, a Baleu nije niti na kraj pameti pristati na nekakav kompromis, bilo u obliku smanjenja primanja ili kakve posudbe.

Bale se nogometom ionako sve manje bavi. Mirror piše kako Bale uživa u životu u Madridu sa svojom suprugom i troje djece, a vrijeme umjesto na nogometnim travnjacima, provodi na onima za golf, koji su mu puno bliže kući.

Do kraja ugovora Bale će inkasirati 68 milijuna eura, a vjerojatno više neće niti igrati za Real. Jednom kada mu ugovor istekne imat će 33 godine, ali upitno je hoće li uopće imati motiva za nastavak nogometne karijere ili će se ipak umiroviti.

Povratak na Net.hr