REALOV TRENER ODBRUSIO HNS-u: / Evo što je Ancelotti poručio liječniku Vatrenih

21.4.2015.
14:39
VOYO logo

Nemecova izjava dospjela je i u inozemne medije i naravno da je i došla do Ancelottija. Stoga je logično novinarsko pitanje na presici bilo da komentira izjave iz liječničkog tabora HNS-a.

"Liječnik iz Hrvatske kao da je iz nekog drugog svijeta. Ako je Modrić trebao odmarati nakon ozljede, mogao je odmor dobiti u utakmici protiv Norveške koja je već bila riješena. Postoje ozljede koje možete pokušati spriječiti, ali ovdje je bio jaki duel i ništa se nije moglo napraviti", izjavio je Ancelotti na press-konferenciji uoči uzvratne četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Atletica, a njegovu izjavu prenosi Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istoj će Ancelotti biti lišen usluga mnogih igrača, a osim Modrića na popisu ozlijeđenih su i Gareth Bale, Karim Benzema i Marcelo.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2n5xt0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam je li mi se ikad nešto slično dogodilo s ozljedama igrača. Ali to je život. Momčad je dobra i prijeći ćemo preko toga".

Početnu postavu Ancelotti nije želio otkriti, ali je zato rekao da je Real i desetkovan spreman za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spremni smo na sve. Vježbali smo i jedanaesterce, ali malo to znači jer situacija je sasvim suprotna na treningu".

Izostanak Luke Modrića u uzvratu protiv Atletica komentirao je kratko i veznjak Toni Kroos: "Kada je Modrić dobar, onda je vrlo važan za nas, ali puno smo pričali o njemu. On sutra ne može igrati, ali i bez njega imamo dobru momčad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo