KAKAV KOMPLIMENT

REALOV REKORDER O HRVATSKOM VEZNJAKU: ‘Skidam kapu za ono što radi Luka Modrić’

Raul, jedan od najvažnijih igrača Realove klupske povijesti, napadač sa 741 odigranom utakmicom za klub sa Santiago Bernabeua i njegov drugi najuspješniji strijelac sa 323 postignuta gola, umirovljeni je nogometaš čija riječ u Madridu ima svoju težinu.

I kada netko poput njega analizira trenutačnu situaciju u momčadi i biranim riječima opisuje značaj Luke Modrića za igru madridskog kluba onda to mediji pomno bilježe. S umirovljenom legendom španjolskog i svjetskog nogometa razgovarao je novinar Asa, a na upit o igrama veznjaka hrvatske nogometne reprezentacije dobio sljedeći odgovor:

“On je igrač koji čini razliku u veznom redu, uvijek pronalazi put i pojednostavljuje teške utakmice. Osim toga, sjajno se uklopio u španjolsku kulturu i savršeno govori španjolski jezik. Skidam mu kapu jer to sve ne radi odnedavno nego od samog dolaska. Nosi velik teret ove momčadi i zna kako ju povezati.”

Raulove riječi potvrdu imaju i u službenom uvrštenju Luke Modrića u najbolju momčad prošlog španjolskog prvenstva. Smjestili su ga ondje glasovi kapetana i njihovih zamjenika svih klubova koji se natječu u španjolskoj ligi.

Povratak na Net.hr