REAL SE NAKON DEBAKLA ISKALIO NA ALAVESU: / Modriću 76 minuta i asistencija u velikoj pobjedi Kraljevskog kluba

Image
Foto: Profimedia

Ranije u subotu je bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao do 65. minute za Sevillu koja je na svom terenu svladala Cadiz sa 3:0 i tako stigla na treće mjesto ljestvice

23.1.2021.
23:03
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala u susretu su 20. kola španjolskog prvenstva kao gosti rutinski svladali Alaves sa 4:1.

Susret je rezultatski bio riješen već nakon prvih 45 minuta nakon kojih je Real vodio sa 3:0 golovima Casemira (15'), Benzeme (41') i Hazarda (45+1). U nastavku je prvo Joselu (59) smanjio na 3:1 da bi Benzema (70') svojim drugim golom postavio konačni rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real do 77. minute, a Benzemi je asistirao za njegov drugi pogodak. Real se na Alavesu iskalio nakon debakla u Kupu kralja, u kom su ispali od trećeligaša.

Drugi Real sada ima 40 bodova, četiri manje uz dvije utakmice više od vodećeg Atletica, dok je Alaves ostao 17. sa 18 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje Seville

Ranije u subotu je bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao do 65. minute za Sevillu koja je na svom terenu svladala Cadiz sa 3:0 i tako stigla na treće mjesto ljestvice. Sva tri gola za Sevillu postigao je En-Nesyri (35', 39', 62').

Treća Sevilla sada ima 36 bodova, dva više uz utakmicu više od četvrte Barcelone koja u nedjelju gostuje kod Elchea. Cadiz deveti sa 24 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo