Real strahuje od ponavljanja 'slučaja Modrić'

'Što kasnije Gareth Bale dođe u Real Madrid, kasnije će se prilagoditi. Znaju to u klubu zbog lanjskog iskustva s Lukom Modrićem', piše u srijedu španjolska Marca.

31.7.2013.
9:42
VOYO logo

Madriđani, podsjetimo, svim silama nastoje u svoje redove dovesti sjajnog velškog nogometaša iz Tottenhama, ali suočavaju se s istim problemom kao i prošle godine. Tada ih je predsjednik 'Spursa' Daniel Levy zavlačio praktički do kraja prijelaznog roka, a Modrić je napokon došao u Madrid tek 27. kolovoza kada je sezona već počela.

''S malo treninga u nogama, Modriću je trebalo previše vremena da se prilagodi i da dohvati pravu formu. Iako je na kraju sezone bio jedan od najboljih igrača, sve do siječnja ili veljače nije bio na istoj razini sa suigračima. S takvim iskustvom, Real ne želi previše odugovlačiti s dovođenjem Balea jer se boji da bi se mogao dogoditi isti problem kao s Modrićem'', podsjeća komentator Marce Ruben Jimenez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati dnevnik navodi i da je Velšanin već propustio nekoliko prijateljskih utakmica ovoga ljeta zbog sumnjive ozljede i već je sada u određenom zaostatku za mogućim budućim suigračima iz Reala. S obzirom da španjolsko prvenstvo počinje 17. kolovoza, ''kraljevski klub'' nema previše vremena ako želi da 24-godišnji krilni napadač odradi dio priprema pod vodstvom Carla Ancelottija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo