REAL PLANIRA POTRES NA TRŽIŠTU: / U Madridu pripremili 100 milijuna eura za superzvijezdu!

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Aktualni europski prvak Real Madrid već sad se priprema za 2018. godinu kada će ponovno moći dovoditi nove igrače.

24.10.2016.
10:35
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) kaznila je Real zabranom registriranja novih igrača u sljedeća dva prijelazna roka, što znači da će tek 2018. moći dovoditi pojačanja. Madriđanima će to omogućiti da uštede dosta novca i da pripreme barem jedan mega transfer.

Zamjena za Benzemu?

Prema pisanju Goal.coma, Realovi čelnici već sada imaju jasan plan, a on uključuje dovođenje talentiranog Juventusovog napadača Paula Dybale (22). Argentinac oduševljava u dresu Stare dame otkad je prošlog ljeta došao iz Palerma. Prošle je sezone postigao 23 pogotka, a u aktualnoj na kontu ima četiri i sa sunarodnjakom Gonzalom Higuainom čini atomski napad Juvea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Realu su očito polako počeli tražiti zamjenu za Karima Benzemu, a Goal.com tvrdi da su za Dybalu spremni platiti astronomskih 100 milijuna eura odštete! S obzirom da je za Argentinca veliko zanimanje posljednjih mjeseci pokazivala i Barcelona, Madriđani će je ogromnom odštetom pokušati izbaciti iz igre, a teško je vjerovati i da bi Torinezi pristali na manji iznos. Dybalu su iz Palerma doveli za 32 milijuna eura i namjeravaju na njemu dobro zaraditi, baš kao i ljetos na Paulu Pogbi kojeg su prodali Manchester Unitedu za 105 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo