Real Madrid ne može bez Luke Modrića: Ovo je pravi dokaz

U pripremnoj utakmici uoči nove sezone Fiorentina je u Varšavi pobijedila Real Madrid 2:1, a za Kraljevski klub zbog lakše ozljede leđa nije nastupio hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

17.8.2014.
12:25
VOYO logo

Aktualni prvak Europe je poveo u 4. minuti golom Cristiana Ronalda, no Viole su u nastavku susreta okrenule rezultat. Izjednačio je Mario Gomez u 26. minuti, a pobjedu Fiorentini donio je Marcos Alonso u 69. minuti. Prema svim izvještajima Fiorentina je potpuno nadigrala realovce u sredini terena gdje je zbog lakše ozljede nedostajao naš Luka Modrić.

Osim Modrića zbog lakše ozljede nije nastupio niti Isco, a prve minute na Realovim vratima upisao je Keylor Navas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Blancosima sada slijedi španjolski Superkup i dvije utakmice protiv gradskog suparnika Atletico Madrida. Prva utakmica na rasporedu je 19. kolovoza na Santiago Bernabeu, a uzvrat je tri dana kasnije na Vicente Calderonu.

A u finalu pripremnog turnira 'Ramon de Carranza' Atletico Madrid je u Cadizu pobijedio talijanskog prvoligaša Sampdoriju 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za španjolskog prvaka postigli su Saul Niguez (33) i Jose Maria Gimenez (71), a hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić nije nastupio. Trener Los ColchonerosaDiego Simeone u susretu protiv talijanske momčadi nije koristio niti usluge Kokea, Diega Godina i Antoinea Griezmanna. Atletico je u polufinalu pobijedio Cadiz, dok je Sampa bila bolja od Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo