Real Madrid ne može bez Luke Modrića: Ovo je pravi dokaz

U pripremnoj utakmici uoči nove sezone Fiorentina je u Varšavi pobijedila Real Madrid 2:1, a za Kraljevski klub zbog lakše ozljede leđa nije nastupio hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

17.8.2014.
12:25
VOYO logo

Aktualni prvak Europe je poveo u 4. minuti golom Cristiana Ronalda, no Viole su u nastavku susreta okrenule rezultat. Izjednačio je Mario Gomez u 26. minuti, a pobjedu Fiorentini donio je Marcos Alonso u 69. minuti. Prema svim izvještajima Fiorentina je potpuno nadigrala realovce u sredini terena gdje je zbog lakše ozljede nedostajao naš Luka Modrić.

Osim Modrića zbog lakše ozljede nije nastupio niti Isco, a prve minute na Realovim vratima upisao je Keylor Navas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Blancosima sada slijedi španjolski Superkup i dvije utakmice protiv gradskog suparnika Atletico Madrida. Prva utakmica na rasporedu je 19. kolovoza na Santiago Bernabeu, a uzvrat je tri dana kasnije na Vicente Calderonu.

A u finalu pripremnog turnira 'Ramon de Carranza' Atletico Madrid je u Cadizu pobijedio talijanskog prvoligaša Sampdoriju 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za španjolskog prvaka postigli su Saul Niguez (33) i Jose Maria Gimenez (71), a hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić nije nastupio. Trener Los ColchonerosaDiego Simeone u susretu protiv talijanske momčadi nije koristio niti usluge Kokea, Diega Godina i Antoinea Griezmanna. Atletico je u polufinalu pobijedio Cadiz, dok je Sampa bila bolja od Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo