REAL MADRID ODUŠEVIO NAVIJAČE: / Osvajač Lige prvaka ima nove vijesti o Luki Modriću

Image

Nogometaši madridskog Reala okreću se španjolskom prvenstvu nedjeljnom utakmicom 9.

21.10.2016.
18:53
VOYO logo

Sasvim je jasno da u njoj neće nastupiti hrvatski veznjak Luka Modrić, no ohrabruje vijest kako njegov oporavak nakon operacije lijevog koljena dobro napreduje pa je 31-godišnjak koji je nedavno potpisao produljenje ugovora s klubom u društvu suigrača vježbao na travnjaku.

"Sergio Ramos, Casemiro i Modrić nastavilu su svoj proces oporavka. Velika vijest sa ovog treninga jest prisustvo hrvatskog nogometaša na terenu na kojem je odrađivao vježbe trčanja izdvojen iz skupine prije no što se vratio treningu u dvorani", javlja službena internetska stranica kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije se ozlijedio 18. rujna na utakmici protiv Espanyola nakon starta Papakoluija Diopa. Pauzirao je zatim protiv Villarreala no onda je odigrao po 90 minuta protiv Las Palmasa i Borussije Dortmud.

Liječnička služba kluba je 1. listopada izvela operacijski zahvat na njegovom lijevom koljenu nakon koje je najavljeno da će propustiti idućih pet utakmica protiv Betisa, varšavske Legije, Athletica, Alavesa i vjerojatno Leganesa, odnosno u pitanje se dovodila njegova spremnost za veliki madridski derbi protiv Atletico Madrida na Vicente Calderonu 19. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo