Pogledajte kako je Modrić postao spasitelj Reala

Nogometaši madridskog Reala već se mogu vidjeti u velikom finalu Kupa kralja. U prvom polufinalnom ogledu Real je na svom stadionu s 3-0 pobijedio Atletico.

5.2.2014.
22:09
VOYO logo

Moćni stroj Diega Simeonea tako je naletio na prvu veliku minu u sezoni, jer moramo napomenuti kako je ovo tek drugi poraz u kompletnoj sezoni i u svim natjecanjima za Atletico. Prvi su put, pomalo nespretno, izgubili od Espanyola, no ovaj put su bili razoružani.

Treba napomenuti kako je Real donekle sretno postigao dva od tri pogotka. Naime, kod prvog gola Pepea i trećeg Di Marije, lopta je udarala u igrače Atletica (Insuu i Mirandu), mijenjala smjer i time varala sjajnog vratara Atletica Courtoisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, isto tako treba reći da je Real bio bolji. Od samog početka je nasrnuo na suparnička vrata, imao je veliki broj šansi i pobjeda od tri razlike je apsolutno zaslužena.

//www.youtube.com/embed/GhBgDhCBU_E

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je pomalo stidljivo napadao, otvorio se nešto više u drugom dijelu kada je lovio rezultat, no osim tri gola u mreži, veliki je minus za Atletico što u uzvratu neće imati na raspolaganju kartoniranog Diega Costu, najboljeg igrača i strijelca ove sezone.

//www.youtube.com/embed/XrwnsBOHvfM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo je igrao za Real i trudio se, ali je ostao bez pogotka, no svakako nanovo treba napomenuti da je hrvatski nogometaš Luka Modrić još jednom bio sjajan.

U 30. minuti je sjajno volejem zaprijetio belgijskom vrataru, namještao je šanse i gurao suigrače u prilike, a uz sve to je stigao i spasiti jedan pogodak kada je izbio loptu s linije Realovih vratiju (nešto prije trećeg gola Reala).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratna se utakmica igra 11. veljače na Vicente Calderonu, a u nastavku srijede će Barcelona i Real Sociedad na Camp Nou odigrati prvi polufinalni ogled.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo