REAL KREĆE U NAPAD: / Madriđani najavili žalbu na FIFA-inu kaznu

Image
Foto: AFP, JOHANNES EISELE

FIFA je u četvrtak Real Madrid i Atletico Madrid kaznila zabranom transfera u sljedeća dva prijelazna roka. Iz Atletica su ranije najavili žalbu na tu FIFA-inu odluku, a isto je sada učinio Real.

14.1.2016.
21:59
AFP, JOHANNES EISELE
VOYO logo

Podsjetimo, takvu je odluku krovna nogometna organizacija donijela jer su utvrđene nepravilnosti prilikom transfera i registracije nogometaša mlađih od 18 godina. Dodatno, Atletico je kažnjen s 900 tisuća švicarskih franaka, a Real s 360 tisuća, te su dobili rok od 90 dana za reguliranje situacije sa svim maloljetnim nogometašima. Međutim, zabrana ne vrijedi za ovaj prijelazni rok pa će biti zanimljivo vidjeti kako će klubovi reagirati i koga će sve dovesti do kraja siječnja.

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Trener Real Madrida Zinedine Zidane i predsjednik Florentino Perez

Neprihvatljiva kazna

U kraljevskom klubu priznali su da su primili odluku FIFA-e i na svojoj straniciistaknuli da su potpuno nevini. Također, najavili su žalbu FIFA-i za sve navedeno u toj kazni i ustvarili da je smatraju potpuno neprihvatljivom. Također, za 19 sati i 30 minuta najavili su konferenciju za medije na kojoj će biti više riječi o toj temi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Atletica Enrique Cerezo par sati ranije je također najavio žalbu.

“Istina je da nas je ovo iznenadilo. Sigurno ćemo se žaliti na izrečene sankcije. Ne znam možemo li dovoditi igrače na ljeto, jer nisam upoznat s pravilima, ali žalit ćemo se pa ćemo vidjeti što će biti. Međutim, mi imamo odličnu, mladu momčad koja će se nastaviti boriti za iste stvari kao i do sada – naslove. Iako su sankcije komplicirane, teške i nepoštene, nastavit ćemo s radom kao i do sada”, rekao je za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo