REAL JE KIKSAO, NE I MODRIĆ: / Hrvatski veznjak bolji od Ronalda, Balea, Kroosa, Ramosa...

Image

Jasno, daleko je cijela situacija od raspleta, no navijači madridskog Reala s mukom bacaju pogled na ljestvicu španjolskog prvenstva u kojem im omiljena momčad brani krunu prvaka.

21.9.2017.
10:26
VOYO logo

Nakon pet odigranih utakmica - i iznenađujućeg poraza od Betisa u srijedu - branitelji naslova udaljeni su šest bodova od vrha ljestvice na kojem sjedi savršena Barcelona sa svih pet pobjeda i razlikom pogodaka 17-2. Činjenica jest da je Realu nedostajao Cristiano Ronaldo koji je bio kažnjen zabranom igranja zbog crvenog kartona i guranja suca u utakmici Superkupa, no teško će to umiriti navijače kluba zabrinute za trenutačnu situaciju i definitivno ne ohrabrene nastupom sjajnog portugalskog napadača u srijedu.

Image
SVE TU LIJEPO PIŠE: /

Španjolski nogometni savez izdao priopćenje i objasnio Ronaldovu kaznu

Image
SVE TU LIJEPO PIŠE: /

Španjolski nogometni savez izdao priopćenje i objasnio Ronaldovu kaznu

Real je s njim u vrhu napada propustio zabiti pogodak Betisu te trenutačno klub na kontu ima samo devet postignutih pogodaka u španjolskom prvenstvu. Usporedbe radi, sam Barcelonin napadač Lionel Messi postigao ih je jednako toliko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, činjenica je da je poraz od Betisa stigao potpuno neočekivano i da je većina Realovih igrača podbacila u tom ogledu. Prema napisima klubu bliskog sportskog dnevnika Marca, Luka Modrić nije među takvima.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

NEVIĐENI ŠOK NA SANTIAGO BERBNABEU: Betis u sudačkoj nadoknadi bacio Real Madrid na koljena

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dapače, igra hrvatskog veznjaka opisana je pohvalama pri čemu se navodi da je 'Modrić bio najbolji Realov igrač do trenutka kada je zamijenjen Borjom Mayoralom 20 minuta prije kraja utakmice. Igrao je kao što i uvijek igra i odigrao nekoliko nevjerojatnih dodavanja'.

Za Ronalda se navodi da je imao 'loš dan u kojem su njegovi udarci, iz kojih obično postiže pogotke, letjeli preko vratnice', igra Garetha Balea opisuje se kao odrađena ispod očekivane razine i autor se čudi kako to da su 'Isco i Modrić iz igre izvađeni prije njega', dok je igra Tonija Kroosa opisana riječima da 'nije imao uobičajen utjecaj u veznom redu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo