Ovako su Ronaldo i ekipa riješili depresiju navijača!

Nakon velikog razočaranja i ispadanja iz Lige prvaka, nogometaši Real Madrida su nastavili put prema naslovu španjolskog prvaka svladavši u 36.

29.4.2012.
14:18
VOYO logo

Sevilla, za koju je od prve minute zaigrao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, je bolje otvorila utakmicu od, na početku, umornog Reala koji je prošle srijede doživio šok kada je na svom Santiago Bernabeuu ispao iz Lige prvaka.

Rakitić je u četvroj minuti prvog poluvremena u Madridu zatresao mrežu Reala, ali je pogodak poništen zbog prekršaja na Pepeu u zračnom duelu. Trebalo je Madrižanima 15-ak minuta da se 'zagriju', a onda se 'otvorilo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=CHiyMTNLbCa34n92

Najprije je Cristiano Ronaldo zabio svoj 43. gol u Primeri ove sezone nakon sjajne asistencije Karima Benzeme i još bolje varke. Portugalac je primio loptu na lijevoj strani Sevillina kaznenog prostora te zamahom, kao da će pucati, 'zavaljao' braniča na zemlju, te preciznim prizemnim udarcem pogodio suprotni kut za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 35. je isti igrač iz indirektnog udarca, nakon kratke kombinacije, punom snagom zatresao vratnicu s nekih osam metara. U posljednjoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela nije sviran jedanaesterac na Benzemi, ali je zato Francuz tu nepravdu ispravio u prvih sedam minuta nastavka.

Najprije je u 49., nakon odlične lopte Angela Di Marije, iskoristio ležernost Sevillinog obrambenog igrača te mu se iza leđa prišuljao i zakucao Argentinčevu ubačenu loptu u suparnički peterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svega tri minute kasnije Francuz je ponovno zabio za, pokazalo se, konačnih 3:0, a ovoga puta na ubacivanje Sergija Ramosa. Bio je to 20. gol Francuza ove sezone u Primeri čime je Real srušio još jedan rekord. Naime, nikada u povijesti Primere trojica igrača iz iste momčadi nisu zabila 20 i više golova. To je za nogom ove sezone pošlo Cristianu Ronaldu (43), Benzemi (20) i Higuainu (21).

Promjene rezultata do kraja susreta više nije bilo, iako su oba sastava imala nekoliko dobrih prilika za postizanje pogotka. Rakitić je odradio cijeli susret za poraženi sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je ovom pobjedom otišao na +10 u usporedbi s Barcelonom, koja svoj susret igra navečer, u gostima kod Rayo Vallecana. Jedini način na koji katalonski sastav sada može do naslova jest da slavi u svakoj utakmici do kraja prvenstva, a da Real pritom svaku izgubi.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo