SVI SE OPRAŠTAJU OD VELIKOG ŠPACE: / Danijel Subašić objavio dirljivu poruku, oglasili se Hajduk, Dinamo, premijer Plenković...

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Reakcije na smrt Stanka Poklepovića pristižu za svih strana

24.12.2018.
17:10
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Smrt velikog splitskog trenera Stanka Špace Poklepovića, koji je noćas u Splitu preminuo u 81. godini nakon bolesti, odjeknula je Hrvatskom i šire. Reakcije na smrt Poklepovića stižu sa svih strana. Danijel Subašić, bivši vratar hrvatske reprezentacije, na svom je Instagram profilu objavio dirljivu poruku:

Image
TUŽNE VIJESTI IZ SPLITA: /

Preminuo Stanko Poklepović, legendarni trener Bijelih

Image
TUŽNE VIJESTI IZ SPLITA: /

Preminuo Stanko Poklepović, legendarni trener Bijelih

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hvala vam za sve'

"Hvala vam za sve lipe trenutke u našeg Hajduka, osvojeni kup i igranje u europskoj ligi nakog 16 godina, u onim lošim trenucima za mene, kad ste stali iza mene vi i Tonči Gabrić i pokazali svoju ljudsku i trenersku veličinu. Zauvik ću vas pamtit i rado se sićati Gospodine Špaco pocivajte u miru #jedanodnajvecih#pravohajduckosrce", stoji u objavi Danijela Subašića na društvenim mrežama.

'Stanko Poklepović – Špaco - istinska nogometna legenda'

Dinamo se putem Facebooka također dirljivim riječima oprostio od trenera, protiv kojeg je igrao mnoge zanimljive derbije. Špaco je na Maksimiru uvijek bio rado viđen gost. Stoga je tuga zbog njegovog odlaska zavladala i u Maksimirskoj 128., među ljudima koji su ga znali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

19.08.2010., Split - Na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica 4. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk i Unirea Urziceni. Strijelac Senijad Ibricic i Stanko Poklepovic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

"Noćas nas je napustio Stanko Poklepović – Špaco, istinska nogometna legenda, bivši izbornik reprezentacije Hrvatske i stručnjak koji je odgojio brojne generacije nogometaša i trenera", objavio je Dinamo na Facebooku.

Šjor Špaco rado viđen gost u Maksimiru

"Šjor Špaco bio je rado viđen gost u Maksimiru gdje smo ga s veseljem znali slušati i upijati njegovo nogometno znanje. Obitelji Poklepović i nogometnoj javnosti izražavamo najdublju sućut", stoji, pak, u Dinamovom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov Hajduk tuguje. Odlazak splitskog nogometnog meštra, pravog gospodina, zavio je Poljud i Split u velo tuge...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužan je ovo dan za cjelokupnu hajdučku obitelj" stoji u objavio službenog Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebook stranici "Iranian News" također je objavljeno da je preminuo naš "Špaco". Inače, Poklepović je u Iranu jako popularan, napravio je sjajne stvari kad je bio trener Persepolisa. U objavi se spominju njegovi uspjesi i zahvaljuje mu se na svemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Špace se emotivnom porukom oprostio i bivši tajnik udruge Naš Hajduk Ivan Rilov

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sućut obitelji izrazio je i premijer Andrej Plenković:

„S velikom sam tugom primio vijest o odlasku nogometnoga velikana i legende Hajduka Stanka Poklepovića. Hrvatski nogomet ostao je bez jednoga od najvećih trenera, koji je u dugogodišnjoj karijeri osim Hajduka vodio brojne hrvatske i svjetske klubove te Hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među mnogim postignućima, ime Stanka Poklepovića posebnim će slovima u hrvatskoj nogometnoj povijesti ostati upisano uz Hajdukovo osvajanje prvoga naslova prvaka Hrvatske 1992. godine. U ime hrvatske Vlade i svoje osobno, izražavam iskrenu sućut i suosjećanje obitelji i prijateljima te svima onima koji su ga poznavali i voljeli kroz njegov desetljetni rad u hrvatskome nogometu".

Brzojav sućuti uputi je i predsjednik Sabora Gordan Jandroković:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S velikom tugom primio sam vijest o smrti gospodina Stanka Poklepovića. U ovim teškim trenucima za Vašu obitelj, upućujem Vam u ime Hrvatskoga sabora i u osobno ime izraze iskrene i duboke sućuti.

Gospodin Stanko Poklepović bio je istaknuti nogometni trener s velikim znanjem i iskustvom koje je prenosio na brojne generacije igrača i trenera tijekom svoje velike i uspješne karijere u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu, a u našem trajnom sjećanju ostat će zabilježen i kao izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. Primite još jednom, poštovana obitelji Poklepović, izraze iskrene i duboke sućuti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo