PROMJENA PLANA

RAZOTKRIVEN PAKLENI PLAN MILANA I REBIĆEVA SUDBINA: Na San Siro stiže jedan od najskupljih igrača u povijesti Reala i Antin bivši suigrač

Kako izvještava Di Marzio, ne ide Ramadani u Milan razgovarati samo o Anti Rebiću, već se sprema i novi transfer

Ante Rebić ove je godine vjerojatno najljepša priča hrvatskog nogometa. Napadač Milana i hrvatske nogometne reprezentacije jednostavno ne može prestati zabijati i vjerojatno je najzaslužniji za dobre igre Milana u posljednje vrijeme.

Puno se ovih dana piše o hrvatskom reprezentativcu. Vatreni je prvo ime Milana, prvi je topnik kluba s 15 golova na kontu, a u zraku je ostalo još jedno veliko pitanje – hoće li Rebić ostati igrač Milana ili neće?

Rebić je, podsjećamo, još uvijek na posudbi i Milanu, a ona traje do kraja sljedeće sezone. Trenutno vrijedi 24 milijuna eura prema Transfermarktu, ali Milan još uvijek nije odlučio hoće li ga otkupiti.

PITANJE NA KOJE SVI ŽELIMO ZNATI ODGOVOR: Trener Milana odgovorio može li Ante Rebić postati top-igrač?

Odluka u srijedu

No to bi se moglo promijeniti – već sutra. Naime, talijanski ugledni stručnjak za nogometne transfere Gianluca Di Marzio izvještava da će se Rebićev agent Fali Ramadani u srijedu sastaje s upravom Milana te će od njih tražiti da se dogovore oko Rebićevog transfera. Milan će nakon toga vjerojatno prihvatiti otkupnu klauzulu koja iznosi 25 milijuna eura.

Kako izvještava Di Marzio, ne ide Ramadani u Milan razgovarati samo o Anti Rebiću, već se sprema i novi transfer. Luka Jović već je rekao da želi doći u Milan nakon razočaravajuće sezone u Realu. Jović je također Ramadanijev igrač. a Rebić i on igrali su zajedno pod Nikom Kovačem u Eintrachtu, i to vrlo dobro.

Problem je jedino što je Napoli bacio oko na Jovića pa će Milan morati djelovati brzo i precizno ako opet želi ujediniti dvojac koji je žario i palio njemačkim nogometom.

Podsjetimo, Jović se pokazao kao veliki promašaj u Realu u koji je stigao početkom sezone, a Kraljevski klub za njega je izdvojio 60 milijuna eura, što je 7. najskuplji transfer u povijesti.

Povratak na Net.hr